Tänään osui IS:n artikkeli silmään.

Voi vittu sentään. Olipahan taas koottu taas hyvä setti ihmisiä, joiden kokema tarve päästä mediaan itseään tyrkyttämään on ylittänyt kaikki normaalin egoilun rajat.

On seksinauhoja, jotka "vuotavat" julkisuuteen, on salarakkaita ja on sitten näitä jotka eivät ole koskaan tehneet yhtään mitään. Ei edes sitä panovideota. Korkeintaan saaneet jonkun kohun aikaan. Suoraan sanottuna, on niitäkin jotka eivät ole saaneet edes sitä aikaiseksi.

Suomalaisen TV:nkin ongelma on nykyisin siinä, että kun rahaa on niin saatanan vähän, niin on pakko ostaa tyyliin joltain Metropoli-lehden tasoiselta tuotantofirmalta jokin paska konsepti, jossa kaikki Miss GTi:t yms. (korkeintaan 2. perintöprinsessa / lehdistön suosikki Miss Suomesta) raahataan esittelemään tissejään jonnekin Pattayan maastoon. Nämä, jotka eivät siis oikeasti ole tehneet yhtään mitään muuta kuin etsineet väkisin sen ainoan kilpailun, jossa ei juuri tarvi puhua ja jossa tisseillä ja perseillä voi jonkun paikallisesta kultaliikkeestä ostetun bulkkipokaalin saadakin - tason ollessa ymmärrettävistä syistä tunnettuja kauneuskilpailuja paskempi.

Siinä käy sitten usein niin, että ego vetää graafilla eksponentiaaliseen nousuun ja parin viikon sisällä on jo pakko manioissaan miettiä, että minne helvettiin sitä itsensä tyrkyttää, kun nimi on vielä saman kuukauden julkaisuissa. Onneksi on näitä Viidakon Hor...Tähtöset-ohjelmia, jota katsellessa ei voi kuin ihailla kilpailijoiden vuosien opiskelulla ja kokemuksella hankittuja ongelmanratkaisukykyjä. Itse asiassa en ole edes jaksoakaan katsonut. Mutta kaipa sitä voisi. Mutella.

Viidakon Tähtöset: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288674537492.html

Anyway, kun sitten on nämäkin mahikset käytetty, jos ei sitten tissiä ihan riitä heilumaan asti niin kannattaa ne silarit hankkia, jotta pääsee edes vähän kertomaan lehtien sivuille, että selvisit huonosta parisuhteesta tai kuinka kärsit talvimasennuksesta. Ei helvetti! Sinäkin! No kyllä nyt on hyvä mieli itsestään, kun tietää että voi hakea motivaatiota Miss Plastic Rovaniemi finalistista, joka selvisi masennuksesta vain vähällä lääkityksellä ja omistaa nyt Nöppö-puudelin, jolla on Ed Hardy-huppari.

Vitun turhuus.

Olisi muuten kiva nähdä, minkälaisia virityksiä jengi saisi aikaan, jos plastiikkakirurgiaa olisi yhtä paljon tarjolla kuin parturi-kampaamoita - ja samaan hintaan. Nämä täysin päästänsä viallaan olevat "itseään ilmaisevat" tapaukset voisivat sitten pyöriä alamäessä vastaan, kun haettiin Mr. Potatohead-tyyliä tai sitten sohaista melkein silmään, kun piti pää saada samanlaiseksi, kuin Optimus Primellä.